Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Fashion és Beauty képes leírás: Style&dirt - We Heart [2. oldal]
részletek »

Fashion és Beauty: Style&dirt - We Heart [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: beautyblogger.tlap.hu » Fashion és Beauty
Keresés
Találatok száma - 23 db
Style&dirt

Style&dirt

A legjobb magyar divatblog egy gyönyörű fiatal stylist lány tollából. Rengeteg hír a divatvilágból, vásárlási és öltözködési tippek, sztárok outfitjei, tanácsadás, polyvore játékok... Dorka egyénisége, stílusa és hozzáértése a legszínvonalasabb hazai divatbloggá emeli a Style ∓irt-öt!

The Girl Behind the Fashion Mask

The Girl Behind the Fashion Mask

Számomra a divat olyan, mint egy maszk. Felteszem, és minden bizonytalanságom elmúlik, legyőzhetetlennek érzem magam. A blogpostokban napi outfitteket mutatok be, rajtuk keresztül megismerheted a történetemet arról, hogy szerettem bele a divatba és a ruhákba. A blogot követve meglátod az igazi énemet, a lányt a divatmaszk mögött!

Viktória's Style

Viktória's Style

Egy 25 éves magyar lány vagyok, aki jelenleg Hollandiában él. A blogom az életem kicsinyített mása, nem egy témára összpontosít, az nekem unalmas lenne, inkább szemezgetek mindenből egy kicsit. A szakmám: tanár és hostess, hobbim a blogom. Minden nap új poszttal jelentkezem, imádok vásárolni, ha leárazások vannak engem ott megtalálsz :)

Vitrin Blog

Vitrin Blog

Valaki egyszer azt mondta, hogy: Az ember szenvedély nélkül annyit ér, mint a gyertya láng nélkül, vagy a tűz fény nélkül. Ez az illető tudhatott valamit, hisz nincs is jobb, mint amikor az ember valami olyannak szentelheti idejét-erejét, amit szenvedélyesen szeret. Szerencsésnek mondhatom magam, mert az én életemben több ilyen dolog is létezik. Ha belekezdenék abba, hogy mindezeket felsoroljam és írjak róluk keveset, megtelne áradozásaimmal egy könyv. A lényegre térve; a két legkedvesebb megszállottságomat az írást és a divatot szeretném összekötni, és így született meg a Vitrin blog ötlete. Tudom, hogy számos már befutott, nevet szerzett magyar és külföldi divatblog létezik (szeretem és követem is őket nap, mint nap - természetesen nekem is megvannak a magam kedvencei). Feltehetnénk hát a kérdést, hogy ez a lány akkor miben tud még újat mutatni? Lehet, hogy nem itt lesz először olvasható a 27. legújabb, még csak külföldön beszerezhető Dolce&abbana parfüm illatkompozíciójának leírása, valószínüleg szintén nem én leszek, aki leközli a Bershka friss lookbookjának képeit. DE! Igyekszem közelebb hozni hozzátok mindazt a divatvilágból, ami sokak számára elérhetetlennek tűnik. Nektek szeretnék írni, a hétköznapok embereinek, akik hasonló elragadtatással viseltetnek a divat iránt, mint jómagam, de mégsem ülhetnek ott Anna Wintour mellett a Párizsi Divathét bemutatóin.

VRG's secret

VRG's secret

Fiatal blog egy fiatal kozmetikus lánytól szépségápolásról, divatról, sminkelésről, modellekről, sztárokról - tippekkel, praktikákkal és minden nap a legfrissebb hírekkel. Más hangvételben a megszokottnál, de annál nagyobb lelkesedéssel! Kedvenc és állandó témáim a natúrkozmetikumok, a magyar modellek, a legszebb sminkkollekciók, címlapok, divatfotók, celeb stílusok... Minden ami érdekes lehet és nem hétköznapi :)

We Heart Fashion

We Heart Fashion

Az oldal legfőképp a szerkesztőt érdekli dolgokat közli. Ez lehet divat, szépségápolás, stílus, és minden más is. A fő arculat mindenképpen a divat, és az ezekhez kapcsolódó cikkek, ötletek. Mivel a lap egy inspirációs blog is, ezért gyakran láthatóak különböző hangulatfestő, öltözködési ötleteket adó képgyűjtemények, és különböző ruhaösszeállítások. Fiatalos oldal, egy fiatal lánytól, nem csak fiataloknak. Aki ide kattint megtalál mindent, ami a szerkesztővel kapcsolatos, néha sorozatokat ajánl, máskor bemutatja, hogy miket vásárol, de van, hogy különböző zsákmányokat tesztel, legyen az sminktermék, vagy körömlakk.

Tuti menü