Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Körömlakkok - Nail Art képes leírás - Beauty Blogger.tlap.hu
részletek »

Körömlakkok - Nail Art - Beauty Blogger.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: beautyblogger.tlap.hu » Körömlakkok - Nail Art
Keresés
Találatok száma - 12 db
Another Polish Addict

Another Polish Addict

Az Another Polish Addict egy egyetemista lány kreációit örökíti meg néhol szűkszavú, néhol bő lére eresztett kommentárokkal. Néha népszerű bloggerinák és youtube-guruk kreatívabbnál kreatívabb ötletei közül mazsolázik az író, néha pedig saját kútfőből dolgozik. Az is előfordul, hogy elkövet bizonyos hibákat - de csak azért, hogy a kedves Olvasónak ne kelljen :)

I Love Nail Polish

I Love Nail Polish

Az I Love Nail Polish egy körömlakkok, körömfestés és körömdíszítés iránt rajongó vancuveri lány blogja tele inspiráló képekkel, terméktesztekkel és tippekkel ahhoz, hogy mi is elkészíthessük álmaink NOTD-ját.

Jenny's Nail Polish Blog

Jenny's Nail Polish Blog

Jenny's Nail Polish Blogján tippeket kaphatunk a hétköznapi körömápolástól kezdve az extrém minták kivitelezéséig. Megtudhatjuk hogyan lehet szép, ápolt a kezünk, milyen körömlakkárnyalat állna jól nekünk, de emellett Jenny otthonosan mozog a műkörmök és a műkörömdíszítés világában is.

Lacquerized

Lacquerized

Lacquerized - körömlakkok minden mennyiségben. Rengeteg review és teszt a körömlakkok világából. Zoya, OPI, Chanel, Eyeko... A Konad technika bemutatása, körömfestési útmutató, step-by-step-ek és mintázási tippek.

LakkHatalom

LakkHatalom

A LakkHatalom egy tematikus blog a körömdíszítés szerelmeseinek. Az olvasók a blogon értesülhetnek a legfrissebb trendekről, a különböző nail art technikákról, egyszerűbb és bonyolultabb körömdíszítésekről és a különböző díszítő eszközök használatáról. Emellett számos körömlakk márka lakkjainak tesztjét is olvashatják, amik között nagy hangsúlyt kap a trendkiadások lakkjainak időbeni bemutatása. A blogon olyan Magyarországon kevéssé ismert márkákkal is találkozhatnak, mint a Glitter Gal vagy a China Glaze.

lakkom, lakkom

lakkom, lakkom

Körömlakk, NOTD és nail art minden mennyiségben. Ha kíváncsi vagy egy-egy márka körömlakkjainak minőségére, vagy a színekre a maguk teljes pompájában, akkor érdemes körülnézned a posztok között. Stamping - körömnyomdázás, szivacsos technika, francia manikűr, pöttyözés és színek minden mennyiségben. A legolcsóbb márkáktól az exkluzívabbakig. Egy körömlak-függőtől mindenkinek. Díszítések, márványos köröm, körömápolás, körömlakk tárolás és rendszerezés. Tippek, tanácsok, ötletek, inspiráció bevállalósoknak és a természetes körmök kedvelőinek is.

Lora blogja

Lora blogja

A blogot főként a körmös vonal viszi. Nem a műkörmök - a természetes, saját körmök. Imádok a körmeimmel elszöszölni, mindig igyekszem, hogy a lehető legszebbek legyenek. Különböző lakkok tesztjei, körömdíszítési technikák, tippek, ötletek találhatóak a blogomon. Na meg időként egy-egy más témájú bejegyzés. Vidám, rózsaszín, csak nektek! Kukk be :)

Műköröm blog

Műköröm blog

A Moonbasanails műköröm blog részében rengeteg érdekességet, információt, műköröm trendeket és divat bejegyzéseket olvashatsz. A műköröm blog célja, hogy segítséget nyújtson a műköröm termékek használatával kapcsolatban és az otthon is elkészíthető körömdíszítési ötleteket, tippeket mutasson be körömnyomdához, lakkzseléhez, és zselés műkörömhöz. A műköröm blogban mutatjuk be a web áruház működését és tájékoztatunk az újdonságokról, érdekességekről és a legújabb akcióról. Ne maradj le, iratkozz fel blogértesítőnkre!

Nail Polish Maniac - a körömlakkbirodalom

Nail Polish Maniac - a körömlakkbirodalom

Körömlakktesztek, cikkek, márkabemutatók, nail art, a legújabb trendek - mindez egy helyen! Különböző márkák bemutatása kertelés nélkül, a körömlakkozás rejtelmei. Friss cikkek a legújabb trendekről, részletes bemutatással, beszerzési hellyel. Kisokos a Magyarországon kapható (és nem kapható) márkákról, a legolcsóbbaktól a nem olyan olcsókig. Egy hely, ahol minden egyben megtalálható, ami a körömlakkfanatikusoknak szükséges! Minden héten legalább 1, maximum 2 teszt, saját készítésű cikkek. Összesítés a drogériás körömlakkok minőségéről, áráról, fedéséről, tartósságáról.

Hirdetés
The Nail Polish Addiction

The Nail Polish Addiction

Egy lakkmániás lány blogja a körömlakkokról és mindenről, amik csak velük kapcsolatosak. Amióta az eszemet tudom, festem a körmeim.Találhatsz itt teszteket, kihívásokat, beszerzett dolgokat, és az általam dekorált körmöket. Majdnem minden márkáról találhatsz itt tesztet és néhány személyesebb poszt is kikerül. Sőt, néha sminkeket is megtalálsz a blogon, megpróbálok minél többet kihozni a blogból. Emellett a fotókat is próbálom minél jobbra megcsinálni, hogy elég hitelesek legyenek a körömlakkokról a tesztek. A szivárvány összes színe megtalálható (lesz) a blogon.

The Swatchaholic

The Swatchaholic

Itt biztos, hogy mindenki megtalálja a kedvére való körömlakkot, hiszen a blog készítője, ahogy az a nevében is benne van igazi tesztalkoholista és nem hagy ki egyetlen körömlakkot sem a sorból! Bámulatos manikűrök és körömfestési technikák várnak felfedezésre itt.

The Tarce Face Philes

The Tarce Face Philes

Egy 30 éves amerikai körömlakkmániás lány blogja szuper tartalmakkal a legújabb lakkokról, a hamisítványokról és a körömfestési technikákról. Tonnányi adat a körömlakkok megszállottjainak és a bámészkodó kedvű webturistáknak is.

Tuti menü