Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sminkmárkák Blogjai képes leírás - Beauty Blogger.tlap.hu
részletek »

Sminkmárkák Blogjai - Beauty Blogger.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: beautyblogger.tlap.hu » Sminkmárkák Blogjai
Keresés
Találatok száma - 4 db
Beauty And The Blog - Sephora

Beauty And The Blog - Sephora

A Sephora parfüméria láncolatot szerintem egy szépségmániákusnak sem kell már bemutatni. A blogjukon minden általuk forgalmazott márkáról, azok készítőiről és természetesen a saját termékekről is rengeteg információra lehet bukkanni.

E.L.F. Beauty Blog

E.L.F. Beauty Blog

A közkedvelt és egyébként bargain vagy budget márkának, az E.L.F.-nek a blogja. Az Eyes Lips Face blogján Achelle kalauzol végig minket a sajátmárkás termékeken. Rengeteg ajánló, teszt és tipp között böngészhetünk, érdemes az akciókat is követni az oldal angliai változatán.

Illamasqa hivatalos blog

Illamasqa hivatalos blog

Az Illamasqa márka hivatalos blogja a cég által forgalmazott termékekkel készített sminkekkel, kreatív megoldásokkal és rendezvényfotókkal. Make up és beauty az alter-egonknak. Elvont design és meseszerű sminkek akár a hétköznapokra is.

Sminkakadémia

Sminkakadémia

Szűcs Adrienn, a Max Factor magyarországi vezető sminkese. Ő kalauzol minket a make up világában. Mivel a Max Factor márka széles termékpalettával rendelkezik, és Adri nem kisebb mestertől tanult, mint Sipos Zita, így a Sminkakadémia videótutorialjain és a Max Factor termékajánlókon túl még rengeteg érdekes dolog vár az olvasóra. Igazi online sminkakadémia!

Tuti menü